Støvsuger til hundehår - hvilke modeller er egnede?

Enhver, der har en hund, ved sikkert nok problemet: hund hår overalt. I mange tilfælde er støvsugere imidlertid overvældet med afstanden. Hvilke betingelser en støvsuger skal have, når det kommer til hurtigt og grundigt at fjerne hundens hår, læs her.

Problem hund hår

Hund hår kan være wiry, snerpet og meget klæbende. Af de fleste tekstiler er de lige så vanskelige at fjerne som de skal fjernes fra gulvtæppet. Især på tidspunktet for overgang af pels (om foråret) falder i alle hunde, især mange og særligt vanskelige at fjerne hår.

Wattage

Høj wattage garanterer ikke, at rengøringen er grundig, og fjernelsen af ​​hundens hår virker godt. Høj wattage bruges kun til reklameformål, teknisk er de unødvendige.

Special støvsuger

Mange producenter tilbyder specielt designet modeller til fjernelse af hunderhår eller dyrehår generelt. Disse modeller er absolut at være foretrukne, da deres præstationer også er bevist i tests - men ikke alle modeller er lige så gode i deres ydeevne. Derfor skal du altid sammenligne den angivne effektklasse af modellerne (A - G til rengøringsydelsen), når det er muligt.

Fjernelse

Special støvsuger dyser til fjernelse af dyrehår kan ofte købes som tilbehør. Så du kan "eftermontere" din eksisterende støvsuger og gøre noget mere effektivt i hårfjerning.

Tips og tricks Hvis du ofte besøger folk med allergi (for dyrehår), skal du være særlig opmærksom på fjernelse af hundens hår. Selv en lille mængde hår kan udløse en lang række symptomer hos allergikere, lige fra kløende hud, brændende og vandige øjne, til alvorlige åndedrætsproblemer. I dette tilfælde skal du være meget forsigtig ved rengøring.
Del med venner

Forlad din kommentar