Mozaik na stol pločice

žive u 1960-ih i 1970-ih su bili s pravokutnim pločicama gotovih stolići u modi. S neformalnim rastom svijeta, kasniji orijentalni obrasci preplavljeni su estetskom svjesnošću zapadnjačkih želja za uređenjem. Danas, osobito mozaici su potrebni kada popločavanje stol vrhu.

noseća ploča i ruba okvira

Kao baza nosive ploče mozaika pločica višenamjenski ploče izrađeni od drvenih vlakana. Iz materijala debljine dva centimetra OSB, MDF ili iverica donijeti dovoljno kapaciteta za pločice debljine do otprilike jedan centimetar. Ako je potrebno, dijagonale i pravokutne potporne trake na dnu mogu pojačati stolni poklopac.
Uređivanje ploče pojednostavljuje zatvoreni rubni okvir. Prikladni materijali za pravokutne oblike drva ili metalnih traka. Za okrugle ili zaobljene oblike ploče, mekan fleksibilni metali kao što je aluminij mogu dobro poslužiti. Bravari žele zavariti beskonačni prsten od željezne trake za doprinos pivu ili kafiću.

plana i inventara implementacije dionice

U pred-planiranje mozaika preporuča označena jedan-na-jedan plana kada je simetričan uzorak je biti izgrađen. Ako se stvori nepravilni uzorak, na primjer, reklamiranjem stola za kavu s keramičkim figuricama, možete jednostavno "započeti".

Crijep rezača olakšava prilagodbe i korekcije u izradi ploče. Materijalni nadvišak od barem dvadeset posto površine ploče osigurava dovoljno nadopunjavanja za lom i slobodu dizajna.

Folije i mort

Velika pozornost treba posvetiti zglobnom punilu. Dok su zglobovi najčešće se primjenjuju na najmanje moguće širine između 0,1 do 0,5 milimetara sa simetrične uzorke, često se pojavljuju više podstavljene područja s drugim mozaik tumačenja. Spojni punjač može se obojati ili obojiti s dodacima boje kako bi odgovarali pločicama. Spezielle Kao kvačica ili posteljica za pločice koriste se posebni mortovi, koji čine srednji dio između žbuke i ljepila za zidanje. Važno je obratiti pažnju na vrijeme postavljanja, budući da gradnja mozaika traje neko vrijeme. Pričvršćivanje pločica ili ulomaka je najpogodnija tehnika masiranja. Svaki pojedinačni dio radnog dijela zalijepljen je na donjoj strani i postavljen na stol kao slagalica.

Savjeti i trikovi Kada okrugli ili zaobljeni top formi sa simetričnom mozaik pločice, početi u sredini, koji rade ispred spirale i stane vanjske dijelove okvira. Za pravokutne ili slučajne uzorke, odaberite referentni rub i radite s križanjima.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar