Så en takterrasse er forseglet

takterrasser må nødvendigvis være helt ugjennomtrengelig for vann, da dette kan true alvorlig skade på murverk, som selv truer strukturen av bygningen på lang sikt. Du kan lese om hvordan du muligens kan forsegle en terrasse selv og hvordan du bruker den best.

Bakgrunnsinformasjon

Takterrasser skal bygges av kompetente spesialistfirmaer på grunn av den vanskelige utførelsen. Men selv med riktig utformede takterrasser kan lekkasjer forekomme over tid, spesielt i eldre bygninger. En rask og effektiv forsegling er nyttig her for å forhindre skade på bygningen og byggevognen.

takterrasse seg forsegle

Ikke alle Abdichtarbeiten du kan gjøre, noen krever også hensiktsmessig teknisk kunnskap, spesielt hvis det er villig til skader som må repareres profesjonelt. Men med litt ferdighet kan du gjøre en enkel segl selv, hvis du tar stor forsiktighet i å gjøre det.

Generelt tetting arbeidet som kreves på terrassen fjerne eksisterende gulvbelegg - så hvis du har tenkt uansett, en ny gulvbelegg som tre planker eller WPC terrassebord for å flytte, er dette et godt tidspunkt også lik en ikke lenger tett dekke til fornye.

Den beste måten å forsegle taket er å bruke bituminøse membraner og flytende bitumenmaling. Spesiell oppmerksomhet må være på kant og ledd, som må være helt stramt. Sjekk med gamle takterrasser også om gradient det er nok gjenstår å hindre at regn er og kan føre til platetypen på lang sikt. kan utføre

rehabiliteringsarbeidet bedre av en spesialist

Hvor du allerede godt synlig fuktskader, bør du være bedre igjen til renovering til eksperten. Her alle skadene må virkelig fjernet profesjonelt, i tillegg må en profesjonell finne årsaken til lekkasjen og også fikse.

instruksjoner for forsegling av takterrassen

  • bitumen ark
  • Bitumen Lim
  • alternativ: Sealoflex maling eller flytende bitumen
  • bred pensel eller vattpinne for Sealoflex segl
  • sveiser for Bitumenbahnverschweißung
  • kitt for å fylle utilgjengelige områder

1. fjerning av alle de gamle lag

Du bør ikke blande nye tettesjikt på gamle , allerede eksisterende vedlegg. Den fullstendige fjerning av det gamle bituminøse lag er derfor absolutt nødvendig.

2. legging av bitumenplater

Den enkleste legging av bitumenlaget i sveiseprosessen. For å gjøre dette, bruk bituminøse membraner med minst 8 cm offset i flere lag. Med sveiseren blir det nedre laget oppvarmet så langt at det limer over hele overflaten med laget over det. Etter oppvarming av det nedre panelet, plasser det andre panelet i riktig forskyvning og knytt det litt. sikre

utilgjengelige steder, veggen felles og kantene og bitumen skjøten da best i tillegg med bitumen kitt.

3. Alternative: flytende maling

kan alternativt bruke flytende maling for legging av bitumenfolie - enten et bitumenbelegg eller produkter som Sealoflex, som er tilgjengelig i forskjellige utførelser og fra forskjellige produsenter på markedet og er spesielt lett å bearbeide, mens men garanterer høy tetthet. Jobben er gjort bare med quast. Du må imidlertid strengt overholde den nødvendige lagtykkelsen gitt av produsenten på hvert punkt.

Tips og triks Hvis patio er dekket med uskadde fliser, og ingen fuktskader på bygningen, kan du også gjøre det flis lag ugjennomtrengelig ved impregnering. Hvordan du gjør dette kan du lese under terrassen forsegling.
Del med venner

Legg igjen din kommentar