å Fjerne latex maling på woodchip på veggen

fornyelse Lateks maling fester seg vanligvis veldig bra når det ble spredt på et stabilt underlag. I tillegg tillater belegget nesten ikke fuktighet og er i mange tilfeller selv slitesterk. Virkelig gode egenskaper for et lavt vedlikeholdsmaleri! Men når det gjelder å fjerne malingen på nytt, kan det være ganske vanskelig: Hvordan løser du trevirke med latexmaling fra veggen?

trespon tapet med belegg først grundig anritzen

Det trespon tapet veldig lett løsrevet fra veggen når de er gjennomvåt riktig, er en selvinnlysende sannhet for den erfarne altmuligmann. Dessverre danner latexmaling en vanntett film på overflaten, som må brytes først.

sikre at vannet som passerer gjennom tapet til den underliggende lim for å kondensere den, man skraper av veggkledningsmaterialet, sammen med dens belegg på lett. Profesjonelle malere bruker en pinnsvin eller en spikerulle, men en enkel kniv er nok.

Jo flere hull overflaten har, desto raskere og mer grundig trenger vannet. Så vær ikke redd for å skrape tapetet over et stort område, men bare kutt så dypt at du ikke ødelegger gipset.

hemmelig oppskrift på tapet oppløsning: mye vann og mye tålmodighet!

Etter skrape overflaten av Jobs tålmodighet begynner: Bløt belagt tapet alltid, fordi jo mer fuktige limet under, jo lettere kan du løse panel på veggen. Det viktigste midler og verktøy:

hjelp / verktøyhandling
varmt vannvarme løser opp den gamle pastaen bedre å
sprayflaskeromslig, stort område sprøyting bakgrunnen
maleren Quastfor å vaske store områder
vaskemiddelbidrar til raskere oppmykning i
tapet stripperespesiell substans som møtte om rollen vaskemiddel
damp renere turbo under Tapetenablösern
spatel vite for å fjerne gjenstridige rester

erfaren maler som du er mye arbeid og ofte også spare tid ved gjentatt fukting. Vær derfor tålmodig og fjern skogen med lateksmaling bare når den nesten faller av veggen av seg selv.

Tips og triks For å fjerne latexmaling på gips, vil ingen vann hjelpe. I dette tilfellet oppløses belegget med en malingstrimmel eller en luftblåser og tørker den av veggen.
Del med venner

Legg igjen din kommentar