Hvor ofte er maleri i et trehus anbefalt?

I innvendige områder er intervallet av nye belegg et spørsmål om smak og slitasje. Treflater med synlig korn og tekstur motstår de vanlige sporene av boligbruk lenger enn papirstopp eller malte steinvegger. Meningene er forskjellige på spørsmålet om hvor ofte et trehus skal males fra utsiden.

patina kan si helt erstatte

generell Gillt for omsorg for et trehus som, i likhet med alle andre strukturer, gjenstander og ting, er den personlige smakssansen den avgjørende faktoren. Moderne, profesjonelt konstruerte og godt konstruerte trehus må males så ofte eller sjelden som steinhus.

En unntatt primer behovet for en ny streik kan også unnlates dersom riktig type tre bringer en naturlig selvbeskyttelse. Woody planter som den nordiske furu eller lerken, men fra forvitring en woody blåaktig sopp. Den danner en silvery grå patina, noe som gjør maleri overflødig fra et strukturelt synspunkt.

orienteringsverdier for maling

Som en tommelfingerregel angående hvilke typer som brukes glasurer, oljer eller maling følgende intervaller kan brukes. Imidlertid er betydningen av forholdet mellom tidsperioder til hverandre viktigere enn den aktuelle tidsinformasjonen. gjelder som en grov guide:

  • pigmentert linolje hvert tredje til femte år
  • pigmentert glasur hver fire til seks år
  • Opaque maling male hver seks til tolv år

Konstruktiv trebeskyttelse

Selvfølgelig, den første delstaten trehuset fasaden spiller en avgjørende rolle. Målinger av såkalt konstruktive trebeskyttelse er:

  • taktekking beskyttelse
  • sprut uhøvlet tre
  • vann Hurtig utladning av profiler og dryppkanter

Alle konstruktive beskyttelsestiltak forlenge den nødvendige malingsintervall for trebeskyttelse.

Ekstra eksterne faktorer

Avhengig av type tre kan hyppig nedbørstemping forkorte værintervallet i streik. En spesiell ulempe ved trehuset er uforenligheten til UV-lys. Enkelt høykvalitets trær har ikke noe problem, men de fleste fasader må beskyttes. For dette, men milde naturlige midler som skjellakk eller voks balsamer er tilgjengelig som ikke trenger å byttes ut etter en enkelt applikasjon.

Tips og triks Hvis du har bestemt deg for behandlingen av trebjelker, må du repetere regelmessig etter type beskyttelse. Du kan bare unngå børsting av den ytre trebjelken hvis fasader vanligvis blir ubehandlet.
Del med venner

Legg igjen din kommentar