Kako napraviti podnu ploču

Postoji nekoliko čimbenika koji određuju stabilnost i izdržljivost betonske podne ploče. Pored pravilno pripremljenog poda ispod ploče, oplate i armature, do stručnog miješanja i zatrpavanja, svaki korak mora biti pažljivo proveden. Vanjski uvjeti i vrijeme moraju se dodatno smatrati.

Osigurajte pod kako biste spriječili potonuće kasnije

  1. Kada iskopavate tlo za oko 15 centimetara plus debljinu betonske ploče niže od kasnije površine, izravnajte površinu s razinom duhova i vodom. Er Izgradite drvenu oplatu oko iskopa. Kada je u dodiru s zidom kuće, umetnite polistiren kao izolaciju. Gleichmäßig Dijelite sloj šljive debljine od oko 15 centimetara ravnomjerno unutar kućišta. Izvadite s pločom i pustite ga na najmanje 24 sata. Im Place potporne kamenje za ojačanje čeličnih mreža u šljunku. Odrežite pojačanje i spustite slušalicu. Eing Ulaz u i distribuciju betona
  2. Vanjska temperatura bi trebala biti između pet i trideset stupnjeva Celzija i prevladava suho vrijeme. M Pomiješajte beton prema uputama proizvođača, protresite ga i nanosite brzo s visine od pedeset centimetara. Oštro raspodijelite. Ab Izvucite potpuno polaganu osnovnu ploču s pločom za uklanjanje. Jednostavno navodnjavanje i navlaživanje olakšava stvaranje glatke površine.
  3. Glatka ploča s ručkom - jednostavno se gradi - koristi se za konačno glatku dnu ploče nakon betoniranja.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar