Bouwen

Granulaire substantie kan niet worden gladgemaakt

Het gladmaken en harden van een polystyreen oppervlak kan niet worden gescheiden. Alleen door tranen en verspreiden van een vloeibaar middel, dat door het drogen een gladde huid vormt, is egaliseren mogelijk. Afhankelijk van de plaats van gebruik en het beoogde gebruik, moet de coating specifieke eigenschappen hebben.

Geschuimd polystyreen bestaat uit de substantie van gezwollen korrels die "toevallig" aan elkaar kleven. Met mechanische actie zoals repareren of slijpen worden deze willekeurige structuren opengescheurd. De typische kruimels worden gemaakt en laten ongelijke en kraterachtige oppervlakken achter.

Mogelijke smoothing helper

algemeen allemaal één laagvormende oplosmiddelvrije coatings en materialen voor toepassing op piepschuim. Acryl, hars, vernis op basis van water, gips en gips zijn de typische toepassingsmassa's. De duurste en duurste methode voor het verven van piepschuim is een coating van glasvezel.

Glasvezel is het enige materiaal dat uitgebreide mechanische nabewerking mogelijk maakt. Alle andere coatings moeten, indien mogelijk, de gladheid bereiken met de methode van het werk.

bereikt door lagen gladheid

Wanneer een bekleding op piepschuim is aangebracht, moet deze aan het oppervlak en duurzame ontwikkeling gladheid met dehydratatie. De verwerking met twee verschillende viskeuze mengsels van dezelfde stof geeft de beste resultaten

de basislaag gemengd viskeus na het houden en kleverigheid

  • Na aanbrengen van de eerste laag, de stof wordt uitgerekt
  • verdunning in water tot 25 procent is het Finalisierungsmischung
  • de crèmeachtige en zelf-stromende substantie horizontaal aangebracht
  • inzetgereedschappen zou een sponsrol gebruikt
  • Wanneer het polystyreen met gips bekleed zijn, smoothing kan ook worden uitgevoerd door een modellering van het oppervlak bevochtigd met water. Een fijne spons zal je veel helpen.

Tips en trucs Zowel de afdichting en het pleisterwerk piepschuim, overwegen de spanningen tussen piepschuim en bekleding. Weefsels of netten kunnen het risico op scheuren verminderen.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter