Produsenter og priser for skifer fliser

skifer fliser er egnet både som gulvbelegg og veggkledning og skape sin unike utseende en elegant stil. De vanligste er nyanser av grått til svart, men røde og grønne er også tilgjengelige. Materialet er solid og slitesterkt, men har også litt følsomhet og omsorgsbehov.

styrke og omfang av skifer

Den viktigste funksjonen for å skille skifer til panelene er styrken. Fliser har vanligvis en tykkelse på opptil en centimeter, i uforbehandlede varianter opptil 1,4 centimeter. Alle store styrker tilhører gruppen av plater. Dør Plattedimensjonene er direkte relatert til tykkelsen til skiferfliser. Stenen har indre påkjenninger som tillater bare begrensede maksimale dimensjoner. De vanlige formatstørrelsene som er tilgjengelige i markedsplassen skifer fliser med sidedimensjonene tretti, førti og seksti centimeter. Legg til det de to rektangulære dimensjonene seksti ganger tretti og seksti ganger førti centimeter.

steinbrudd, kalibrert, børstet eller slipes

Behandlingen av skifer vet gapet på begge sider grov form eller på en side eller begge sidene av sage fliser. Dobbeltsidig såing til glatte overflater er uvanlig, fordi flairen til skiferfliser er tapt. Den ensidigt glatte sagde bunnen er vanlig fordi bare en tynn seng er nødvendig. Med helt splittegrå skiferfliser kan tykkelsen være opptil 1,4 centimeter og trenger en mye tykkere understruktur.

Med teknikken til å børste overflaten blir skiferfliserne litt mer nivå og glatt uten å miste sine optiske egenskaper. Kantene på strukturelle profiler er avrundet og kan barbeint gi en mer behagelig tur, for eksempel som en badegulvet. Polerte overflater er mulige, men uvanlige, fordi skifer ikke lenger er anerkjent som sådan.

aktuelle tilbud

svart skifer fliser 30 x 60 cm
imexco.at 29,40 EUR / kvmSort 30 x 60 cm
schieferformen.combetale 29,90 EUR / kvmHva er kjøpet? / Anbefalinger

Så lenge skiferfliser bare brukes innendørs, blir alle typer og varianter i tvil. Når det brukes utendørs, må det tas hensyn til frostmotstand, noe som ikke er tilfelle med alle skiferarter. De må testes i henhold til standard DIN EN 12362. Sch Det finnes skifer innskudd over hele verden, med mange ikke-europeiske gruvland som er sterkt representert i markedet, spesielt i det lavere prisklasse. Hvis du ønsker å skifer fliser, for eksempel, kommer fra Brasil eller India kjøpe, bør du ikke være redd for å spørre, og på grunn av den mulige barnearbeid på stedet i tvil, velg en annen leverandør eller en annen opprinnelse selv.

Ytterligere informasjon om emnet:

stone-gate.eu

jonastone.de

  • baunetzwissen.de
  • rathscheck.de
  • Tips og triks skifer fliser må opprettholdes
  • skifer fliser må behandles hvert år komplett med spesielle pleieprodukter minst én gang. En spesiell skiferrengjør bør ikke gå glipp av i noen husholdninger, da skiferflatene er følsomme for noen forurensninger.
Del med venner

Legg igjen din kommentar