Renova

Clădire

Clădire

Nu mai este nevoie de garaje Cel mai bine este să cereți un zidar, cel mai simplu și mai sigur mod de a vă fortifica garajul.

Reglarea ușii secționale - așa construiește das

Reglarea ușii secționale - așa construiește das

Recomandarea că ajustarea este necesară Șinele de ghidare nu trebuie lubrifiate! Ajustarea unității electrice: Când lucrați la centura unității, trebuie să fiți foarte atent - în cazul în care se rupe, înlocuirea este de obicei foarte costisitoare și adesea dificil de obținut. Același lucru este valabil și pentru motoarele de schimb.

Tipurile de beton și diviziunile lor

Tipurile de beton și diviziunile lor

Betonul nu este același ca betonul. Numărul de tipuri diferite de beton este enorm, iar betonul poate fi grupat în funcție de diferite criterii. O prezentare clară a celor mai importante tipuri de beton și categorii poate fi găsită în acest articol. Clasificarea betoanelor Nu numai tipul de beton este important atunci când aveți nevoie de beton, dar, de asemenea, calitatea betonului respectiv.

Coroziunea din oțel inoxidabil - este chiar posibil?

Coroziunea din oțel inoxidabil - este chiar posibil?

Oțel inoxidabil este considerat inoxidabil. Acest lucru nu este adevărat în toate cazurile, și nu pentru toate tipurile de coroziune. Chiar și oțelul inoxidabil poate rusti dacă condițiile sunt îndeplinite. Ce tipuri de rugină pot apărea cu oțel inoxidabil și cum să le evitați sau să le eliminați, puteți citi aici.

Clădirea

Clădirea

Kituri de reducere a producătorului Dacă doriți cu adevărat să scurtați obiectivul dvs. sau printr-o ușă, ar trebui să vă gândiți de două ori. În caz de avarie, acest lucru poate duce la probleme enorme.

Totul despre beton fin

Totul despre beton fin

Puteți citi în acest articol care sunt proprietățile speciale și compoziția specială a betonului fin are și unde este utilizat. În plus, ce grup de materiale de construcții îi aparține și unde joacă un rol în adevăratul sens al cuvântului. Betoane și mortare În general, puteți să vă creați și opere de artă sau obiecte din beton fin - aceasta este o alternativă ieftină la cumpărare.

Totul despre betonul subacvatic

Totul despre betonul subacvatic

Betonul este unul dintre cele mai versatile materiale de construcție disponibile. Poate fi folosit și în zone în care construcția cu alte materiale de construcție este dificilă - cum ar fi sub apă. Cum să concretizezi sub apă și, dacă este necesar, puteți citi în acest articol. Beton sub apă În unele cazuri (cum ar fi șinele sau altele asemenea), puteți utiliza și piese prefabricate din beton care sunt coborâte, în loc de betonare sub apă.

Beton expus - cum arată structura peretelui?

Beton expus - cum arată structura peretelui?

Când se construiește zidul de beton expus, trebuie mai întâi de toate să se acorde atenție la grosimea peretelui. Pentru pereții de beton și pereții din beton armat, sunt necesare anumite grosimi minime ale pereților. Ce trebuie să vă gândiți și ce forță trebuie să aibă o structură de perete, puteți citi în acest post.

Beton proaspăt - durabilitatea

Beton proaspăt - durabilitatea

beton poate fi procesat numai pentru o anumită perioadă de timp până când se stabilește. În funcție de tipul și compoziția betonului, este durabilitatea - și capacitatea sa - uneori niveluri diferite. Ce trebuie să știți despre acest lucru, veți găsi explicații în acest post. lucrabilitatea betonului cât timp concret „proaspete“, adică lichide, rămâne dependentă de mai mulți factori: compoziția betonului respectiv consistenta set betonului tipul de orice resurse adăugate beton pentru o lucrabili