O casă grădină cu un acoperiș plat este frumos și ieftin

constructii Oricine planificare casa sa de vară, cu un acoperiș plat, opta pentru una dintre cele mai bune metode pentru un loc confortabil pe cont propriu de proprietate. Indiferent dacă este proiectat ca un kit prefabricat eficient sau rentabil, efortul tehnic și acoperirea acoperișului cu membrane bituminoase pot fi realizate rapid.

Construcție și etanșeitate

Principiul de construcție pentru un șopron cu un acoperiș plat este cea mai simplă metodă de construcție pentru un magazin de grădină. Pe planul pătrat sau dreptunghiular, un cadru de acoperiș circumferențial este montat și armat în paralel cu fâșiile de acoperiș. Entweder Fâșia de lemn cu tehnologie pentru limbă și canelură, presa, fibra de lemn sau plăcile multiplex sunt atașate de șinele de acoperiș. În funcție de necesitatea protecției, o folie poate fi suficientă pentru etanșare dacă nu există echipament predispus la putrezire în vaporul de grădină.

Pentru a proteja mobilierul textil confecționat de umezeală, se recomandă etanșarea acoperișului plat cu membrane bituminoase sudate. În plus, trebuie acordată o treaptă de acoperiș de trei până la șapte la sută pentru a evita bălțile rezultate.

Design și echipamente

Mulți producători de truse prefabricate pentru grădinile au acoperișurile lor plate ca case de design. Elementele speciale, cum ar fi uși cu balamale mari, ferestre rotunde și placări exterioare colorate, oferă un aspect atractiv. De asemenea, supraviețuirea largă a acoperișului plat pe două sau pe toate cele patru laturi este un design popular. Proprietarii Garten Garden le place să aleagă o casă de grădină cu acoperiș plat cu o terasă integrată. Sub acoperiș, o parte este reconstruită cu pereți și o altă parte rămâne deschisă. Rezultatul este un patio protejat, pe care, de exemplu, poate fi stocat un instrument de grădină care funcționează pe grătar sau insensibil.

Furnizori și costuri

weka-holzbau.com conduce 18 modele diferite de case de gradina cu acoperișuri plate, de la simplu cub la obiect de proiectare.

gartenhaus-gmbh.de oferă în principal, hale de grădină cu un acoperiș plat din lemn masiv, care afectează, de asemenea acoperiș.

  • gartenhaus.holzprofi100.de conduce în calitate de retailer online mai mulți producători de marcă, cum ar fi Karibu.
  • Cele mai simple truse pentru "cuburi de lemn" ca vaporaș cu un acoperiș plat, la prețuri de la cinci sute de euro. De obicei, materialul de etanșare a acoperișului, cum ar fi bitum sau folie de acoperiș plat, nu este inclus. Cea mai mare selecție de hale de grădină cu acoperiș plat se află în intervalul de preț între o mie și două mii de euro.
  • Sfaturi & trucuriDacă doriți să construiți o casă de grădină cu un acoperiș singur, trebuie să completați o provocare ușor de gestionat. Cu toate acestea, este important ca ventilația acoperișului, care împiedică țeava sau benzile să rămână umedă permanent. Trebuie obținut sfatul expertului.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul