En flatt tak er ideell for et verktøy skur

Et flatt tak er ofte valgt som en paraply alternativ for carports, garasjer, hage og verktøy skur. Det er billig og kan bygges og forsegles av en DIY-entusiast. Som et materiale for takfilt eller Bitumendachbahnen kan brukes.

stuet bort hageredskaper hagearbeid entusiaster setter pris på det når deres hageredskaper huset og våren er også innen rekkevidde igjen det samme. I tillegg til den klassiske tømmerhytta, som har et taktak, er den moderne alternative hagen eller skjulet med flatt tak også valgt i dag.

flatt tak passer spesielt godt og ganske inconspicuously i hagen design en hvis det passer stilen på hovedhuset. Et skur med et flatt tak, du kan bygge deg selv med en liten ferdighet eller kjøpe et komplett hagehus kit. Det er viktig at taket er godt forseglet.

muligheter for det flate taket

  • takpapp
  • bitumen takplater
  • trapesformet ark
  • flat takstein

Prisene avhenger av størrelsen og arten av skur

avgjørende for prisen av en hage skur med flatt tak er på den ene siden av fasilitetene på hytta selv et enkelt verktøy skur er tilgjengelig fra 400 euro. , et flattakshus i dimensjonene 360 ​​x 320 cm koster mellom 1200 og 1400 euro. Det er billigere hvis du gjør taket selv.

  • edingershops.de tilbyr et enkelt og billig utstyrshus med flatt tak.
  • weka-holzbau.com er en produsent av høykvalitets hagehyller i ulike design. Prof Holzprofi24.de har et stort utvalg av skur i alle størrelser.
  • Tips og triks En reell forskjell mellom skuret og hagen skur eksisterer ikke. De varierer bare i størrelse eller brukstype. Mens tilsvarende ca 5-10 kvadratmeter for en tørr ly for hageredskaper og møbler, kan en flat takterrasse hus med 10 til 15 kvadratmeter allerede brukes som en fest hus eller oppholdsrom.
Del med venner

Legg igjen din kommentar