En gips plan

ombygging gips er den mest brukte i dag i interiør. Men på grunn av tekniske byggestandarder bør gipset være godt planlagt. Hva må vurderes når du planlegger en gips, har vi oppsummert nedenfor for deg.

innvendig med gips

Den gips teglsteinveggen har lengst gitt vei innendørs. Hvis gipsveggkonstruksjon er betydelig billigere og raskere, må grunnleggende regler overholdes. Lydisoleringen lider spesielt betydelig hvis gipsvegget ikke er planlagt nøyaktig. Men også senere krav må vurderes når man bygger en gips.

å vurdere når planlegging Spesielt med en ny tekniske standarder må overholdes:

  • gips før avrettingen på bare gulvmontert vurdere
  • lydisolasjon
  • en last ta hensyn til (særlig i områder som kjøkken, hvor en høy - forventet nødvendig belastning er)
  • noen elektriske og VVS vurdere

gips på avrettings

gips på avrettings har den ulempe at lyden kan forplante seg fritt over gulvet. Dette er et viktig poeng, spesielt for en gips som projiseres for langvarig bruk.

høyere kreves belastninger kan forventes i visse områder som kjøkken, bad og toalett (kjøkkenskap, sanitærutstyr, etc.). Dette må tas i betraktning ved planlegging. Det er også generelt høyere belastninger, siden veggene er dekket med fliser vanligvis i disse rommene. For VVS-installasjoner som toaletter og vasker er det nødvendig med ytterligere vegginstallasjoner.

Materialvalg under planlegging

Ulike materialer må også brukes, avhengig av lokalene. For eksempel er konvensjonelle gipsplater paneler helt uegnet for bruk i våtrom. I mellomtiden utvalg av forskjellige materialer i gips panelene er meget bredt, som strekker seg fra den klassiske gipsplaten til fullstendig værbestandige EPS plater.

Materialmengder i gips under planlegging

Avhengig av senere krav, varierer materialkravet også. Så veggene kan være dobbelt-planked gips for å oppnå høyere belastning, for eksempel på kjøkkenet eller på badet. Statoren avstand på 62,5 cm kan, kuttet i to, avhengig av fremgangsmåten, slik at så øker også behovet for stående profiler øker. Viele Mange aspekter må planlegges for en gips. Grunnleggende krav til tekniske byggestandarder faller så vel som individuelle krav. For et stort prosjekt er det derfor tilrådelig å konsultere en erfaren gipsplattekspert.

Tips & TricksSie funnet i huset journal mange rådgivere og veiledning rundt gips. For eksempel kan du lese her hvordan å male en gips.

Del med venner

Legg igjen din kommentar