Een cementpleister aan de buitenkant is decoratief en weerbestendig

Vereiste variabele eigenschappen

Alle mortieren bestaan ​​uit dezelfde basisingrediënten zand, water en bindmiddelen. Additieven creëren of verbeteren verschillende eigenschappen. Deze omvatten dichtheid, elasticiteit, hechting, uiterlijk en stabilisatie. Bij het verwerken van cement wordt gips meestal op verticale oppervlakken bewerkt. Naast de permanente houdbaarheid zorgen de juiste additieven ook voor onmiddellijke ondersteuning tijdens en tijdens het aanbrengen.

Bij pleisterwerk met cementmortel is ook de pot life belangrijk. De droogtijd van de gemengde pleister moet voldoende viscositeit voor het werk opleveren. Deze eigenschap wordt ook beïnvloed door additieven, zonder de daaropvolgende correcte instelling en uitharding nadelig te beïnvloeden.

Bewerking aanpassen aan omstandigheden

Metselwerk kan uit veel verschillende materialen bestaan. Naast de gebruikelijke betonnen stenen met klei of keramiek zijn ook natuurstenen mogelijk. Bij het aanbrengen van cementmortel moet met deze factor rekening worden gehouden. Poreuze betonsoorten bieden een betere grip dan gladde grondoppervlakken. Indien nodig moeten de lagen vaker en dunner worden aangebracht.

Op het werk bepalen de omgevingscondities het succes of de mislukking. Als bijvoorbeeld directe zonnestraling zonder toezicht op het verse pleisterwerk inwerkt, verdampt het te verdampen water te snel en houdt de cementmortel niet vast. Bij regen en een hoge luchtvochtigheid worden het vasthouden en Abbindefähigkeit negatief beïnvloed en kunnen dit leiden tot aanzienlijke onregelmatigheden.

Om cementpleister aan de buitenzijde van

cementpleister vervangen (ingesteld op grond)

  • cement eindlaag (ingesteld op spoelen)
  • schoon koud water
  • mengcontainer spatel of
  • Mixer
  • troffel
  • Handschoenen
  • ademhalings- en oogbescherming
  • eerste ondergrondse

reinigen metselwerk voor zover dat wordt aangeduid in kamers als Besenrein. Oneffenheden veroorzaakt door gezwollen voegmortel zullen u uitschakelen en rechtzetten. U hoeft dit niet met millimeternauwkeurigheid te doen.

2. Externe voorwaarden

Als je niet kan uitsluiten dat zonnestraling en neerslag tijdens je werk en de eerste paar dagen na het pleisteren schaduw, of het gips oppervlakken te beschermen door beschermende dekzeilen of vellen. Anm 3. Mengen

Meng de cementpleister volgens de instructies van de fabrikant. Noteer de hoeveelheid die u kunt verwerken in de pot life. Als u afgewerkt gips gebruikt, vult u alleen de juiste hoeveelheid in uw mengvat en sluit u de rest luchtdicht af.

4. Flush

Stropdas "gooien" de flush door de fabrikant opgegeven met de troffel op of deze muur op de. Ober 5. Aflaklaag

Nadat de verborgen pleister is aangebracht, mengt u de deklaag en installeert u deze volgens de instructies van de fabrikant.

Tips & TricksBij pleisteren zorgt u voor uw gezondheid. Cement mag niet worden ingeademd als het droog is, wat snel kan gebeuren vanwege de stoffige consistentie. Wanneer het nat is, ontwikkelt cementpleister alkalische eigenschappen die kunnen leiden tot brandwonden. Vermijd direct huidcontact met beschermende kleding.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter