O podea pivniță sublinia cel mai bine

Remodelarea Pictura unui etaj subsol are sens. Dar nu este ușor, pentru că nu fiecare pivniță este aceeași. Pictura etajelor subsol mai noi din ultimii 20 de ani au creat cel mai ușor, deoarece s-au schimbat de atunci, tehnicile de construcție prevalează. Mai jos este un ghid detaliat pentru a picta un subsol de subsol.

Nu fiecare etaj pivniță este egal

Pictura o podea subsol înseamnă, de obicei mai mult decât doar vizual „efect de frumusete“. Cele mai multe podele din pivniță sunt podele goale din beton. Tind să aibă un praf relativ puternic, astfel încât pictura unui astfel de podea este foarte recomandabilă. În clădirile noi, cel puțin de la sfârșitul anilor '90 este, de obicei, o barieră de vapori se găsesc sub podea subsol, ca Bauausführungstechniken au evoluat dramatic. În perioada anilor 1970 până în anii 1990, este posibil să aveți de-a face cu soluri mixte. Înainte ca etajele subsolului să fi fost deja proiectate foarte diferit pentru lipsa materialelor de construcție necesare.

Nu se poate elimina fiecare etaj pivniță fără ezitare

Deci sunt vechi etaje pivniță parte a circulației de umiditate. În multe astfel de subsoluri există o umiditate (normală) de 70, 80%. Despre ferestrele de subsol și ferestrele foarte dense (lemn) din zona de locuit, circulația este determinată în mare măsură. Apoi au apărut ferestrele pline de plastic. Mold este doar de atunci o mare problemă. Dar greva de o astfel de podea pivniță vechi înseamnă, probabil, probleme, pentru că nu există nici un strat permeabil la vapori, astfel încât podeaua pivniță ar putea continua să aibă o umiditate de reglare. În instrucțiunile pentru pictura un etaj subsol, prin urmare, ne așteptăm la o podea de beton modern, cu o bariera de vapori.

instrucțiuni pas cu pas pentru acoperirea unui

 • podea pivniță poate primer sau Tiefengrund
 • , eventual, blocarea motiv
 • Kellerboden- sau beton de culoare
 • banda
 • poate acoperi
 • vopsea cu role
 • prelungitor telescopic
 • de culoare diferite perie
 • amestecare burghiu cupă
 • cu racleta de cauciuc agitator
 • (racleta)
 • poate
 • de rectificat de curățare materiale (mături, aspiratoare)

prima lucrare pregătitoare

o podea de beton convențional, neted, probabil, vă puteți lovi fără pregătire. Dacă este necesar, podelele de subsol brute trebuie să fie șlefuite folosind un șlefuitor adecvat pentru beton.

În funcție de capacitatea de absorbție a solului aveți nevoie de o bază joasă (podea subsol foarte absorbant) sau un primer (scăzut la substrat non-absorbant). Camerele de spălătorie și alte subsol umed trebuie să vă ofere un grund de barieră, că apa nu poate pătrunde în sol.

Înainte de a picta grundul, trebuie să curățați complet podeaua. În primul rând, curățați cu o mătură și apoi aspirați cel puțin două treceri cu un aspirator puternic. Muchiile și plintele pe care doriți să le vopsiți pot fi înregistrate. Grund 2. Pregătiți podeaua de la pivnita

Dacă este necesar un grund, îl puteți picta acum. Dacă este necesar, puteți împrăștia uniform grundul cu un cursor de apă din cauciuc. Acum trebuie să lăsați grundul să se usuce conform instrucțiunilor producătorului. În funcție de nevoile dvs., aplicați grundul de barieră conform aceluiași model.

3. Pictura podeaua de subsol

Puteți picta deja podeaua subsolului. Cel mai bine este să folosiți o rolă de vopsea cu extensie telescopică. Colțurile și muchiile sunt vopsite cu perii potrivite. În funcție de substrat, nu este neobișnuit ca trebuie sa aplice culoarea betonului în două treceri.

Sfaturi și trucuriNu folosiți vopsele tradiționale de subsol într-un garaj. Plastificatoarele conținute în vopsea pot reacționa chimic cu anvelopele vehiculului.

O podea de subsol, care are o funcție de reglare a umidității într-o casă mai veche, nu se poate picta arbitrar cu culoarea betonului, deoarece aceasta ar acționa ca o garnitură. În astfel de cazuri, se recomandă acoperirea podelelor care sunt înmuiate sau dale. Desigur, veți găsi în jurnalul casei, de asemenea, contribuții la [așezarea de plăci] pe podele diferite, cum ar fi beton, etc

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul