Izgradnja

Različiti sustavi pričvršćenja

Dobar pričvrsni sustav važan je za krović kako bi dobro držao i da bude siguran. Nudimo držač točke ili ruku mačeva, podupirač cijevi i zidne stezaljke.

Potkove su pričvršćene s tvrdom plastikom ili aluminijskim zagradama. Aluminij ima veći kapacitet opterećenja, moguće je do 90 kilograma. Plastični nosači nose do trideset kilograma.
Šator na ulaznim vratima

mora biti čvrsto pričvršćen

  • može se odabrati u različitim materijalima
  • je bez odobrenja kada određene veličine i udaljenosti se pridržavaju.
  • pruža zaštitu od vjetra i vremena
  • donosi vizualni pojačanje do ulaznog prostora.
  • Završeni komplet ili proizvod po narudžbi

Ulazni krović dostupan je kao potpuni komplet, još uvijek je potreban neki pričvrsni materijal. Proizvode ih proizvođači, ali i prema zahtjevu kupca, tako da postoji nešto za svakoga.

Cijene dobavljača ovise o materijalu

Za visoku kvalitetu baldahina u obliku stolova ili sedla morate očekivati ​​oko 350, - €. Djelomično je pokrivanje s opekom, Eternit ili krovnim osjećajem. Nadstrešnica od nehrđajućeg čelika / stakla je nešto manje od 1000 €, -. Zavjese u pleksiglogu dostupne su od 150, - EUR.

jalousiescout.de ima polikarbonatne nadstrešnice u svom asortimanu. K holzkomplett.de ima ogroman izbor nadstrešnica u drvu i aluminijskom / staklenom dizajnu. Vord at doffel-Fabrikverkauf nalaze se lijepe nadstrešnice od plastike.

  • Savjeti i trikovi Tko nije nespretan ručno izrađen, dobiva komplet za montažu, oni su komercijalno dostupni na relativno niskim cijenama. Provjerite je li nadstrešnica iznad ulaznih vrata osigurana i prije svega sigurna.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar