En lådkanal tillverkad av rostfritt stål garanterar optimal dränering i många år. Byggnad

Material med hög resistans

Rostfritt stål ger hög korrosionsbeständighet. Tillverkarna erbjuder olika ytor. Rostfritt stål av rostfritt stål har viss glans och skapar ett motsvarande utseende. Egenskaperna hos de olika materialen har olika fördelar.

Rostfritt stål är

hållbart

  • väderbeständig
  • resistent mot korrosion
  • ett visuellt tillägg till taket
  • Det finns regler för användning av takrännor i lådformar med hänsyn till storleken som ska användas. Dessa bör hållas, endast på detta sätt garanteras optimal dränering.

Regnskyddsprodukter i rostfritt stål prissätts relativt höga på grund av deras hållbarhet och det attraktiva utseendet. Kostnaderna betalar emellertid ut under åren.

Fästet

Kanalhållare används för att hålla lådans rännor, som är ordentligt fastsatta på spjällen eller takskenorna. Gutterdelarna förenas genom lödning. Tillbehör till rännor är ganska begränsade.

När man bestämmer sig för en rännåda spelar optiska skäl en roll. De är särskilt lämpade för takytor upp till en storlek på 25 kvadratmeter, som finns på carports, baldakiner och trädgårdar.

Priser och leverantörer

En högkvalitativ rostfritt stållåda kan förväntas kosta cirka 45 euro per meter.

på vordachabwerk.de finns en rännan i polerat rostfritt stål.

  • edelstahl-trifft-glas.de har speciella regnrännor i lådform för baldakiner som erbjuds.
  • Tips & Tricks Den välutrustade specialistförsäljaren erbjuder kompletta kanalsystem i rostfritt stål. Det är bäst att köpa en uppsättning som innehåller alla nödvändiga delar från rännan till rännan till monteringsmaterialet.
Dela med vänner

Lämna din kommentar