Trapeziumvormige platen 3. Keuze voldoet aan hun doel

Het populaire en goedkope trapeziumvormige plaatmateriaal wordt vaak ook aangeboden als een speciaal item in de 3e keus kwaliteit. De panelen hebben nog steeds hun technische eigenschappen, de defecten zijn meestal optisch van aard. Deze zijn echter gedeeltelijk zichtbaar en de vellen daarom meer geschikt voor bouwprojecten zoals stallen of gereedschapsschuren.

3e keus - nog steeds een goede keuze

Bij de bouw worden stalen platen met een dikte van 0,5 mm gebruikt, in commerciële gebouwen wordt 0,75 mm dik materiaal gebruikt. Aluminiumplaat is een ander materiaal, roestvrij staal wordt zelden gebruikt.

De 3e keuze-vellen vertonen meestal zichtbare optische defecten, maar kunnen probleemloos worden gebruikt in opslagruimten of tuinhuisjes. De aanbiedingen van de fabrikanten en retailers zijn soms erg goedkoop, maar je hebt geen prijsgarantie, omdat goedkope 3e keus trapeziumplaten erg gewild zijn.

Iedereen die bereid is om het materiaal voor het leggen zelf te knippen, vindt in het aanbod van de 3e keuze kwaliteit genoeg keuze in vorm en kleur. Speciale items met vellen in verschillende lengtes worden ook als pakket of als palletprijs aangeboden.

De prijzen van internetproviders

3rd Choice Trapezoïdevellen zijn al verkrijgbaar voor een speciale prijs van 1, - Euro / vierkante meter, meestal liggen de prijzen tussen de 2, - en 8, - Euro per vierkante meter.

  • trapezblech24verkauf.de heeft 3de keus items als resterende voorraad en unieke items aangeboden.
  • op de speciale items van blech-rainer.com kunnen op de website worden aangevraagd.
  • nordbleche.de heeft goedkope trapeziumplaten 3e keus in de aanbieding.
  • roof-shop.24.at is een Oostenrijkse leverancier van materiaal 3e keuze.
Tips & TricksAls u alleen een tuinhuisje of een garage wilt bedekken, waar het uiterlijk geen overheersende rol speelt, kijk dan naar pallets met trapeziumplaten. Dit zijn meestal panelen in verschillende lengtes die op maat moeten worden gesneden.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter